Scouting Pagina
... Bouw een van de voorbeelden of bedenk wat je wilt!
 

 

   
Met Scouting naar Tureluurs!
Je kunt met jou scoutinggroep naar Tureluurs om je knutselspieren te oefenen.
Want bij Knutselarij Tureluurs kan dat in een “scoutingbezoek”. Je kunt met al je vriendjes en vriendinnen-scouts na een korte uitleg direct aan de slag. Zaag bijvoorbeeld je naam uit op een van de figuurzaag-machines of je leert hoe je een lamp aan kunt sluiten in de electronika opstelling of je probeert het water met een dam een andere stroming te geven, piepschuim constructies te maken of een huisje te bouwen van echte baksteentjes.
Je kunt dus vrij knutselen en gebruik maken van alle machines, hout enz. Wat je gemaakt hebt mag je mee naar huis nemen (op een paar uitzonderingen na).
  Een Tureluurs expert is altijd aanwezig om je te helpen, en voordat je mag zagen op de figuurzaagmachientjes, moet je eerst je zaagdiploma halen. Moeilijk? Valt best mee! Leuk? Zeker!
Prijzen Een bezoek van 2 uur is 6,- per kind (begeleiders gratis)
We kunnen 30 kinderen per keer ontvangen. Eten of drinken mag meegenomen worden. Tureluurs kan het drinken ook verzorgen voor 0,50 per kind. Pannenkoeken eten is ook mogelijk: 1,- per pannenkoek.. Groepgrootte van 10 - 30 kinderen.

 

HOME