Geboortefeestje
... verwen de nieuwe moeder!

 

Met een geboortefeestje of babyshower bij Tureluurs kan de creativiteit niet op! U maakt bijvoorbeeld met de hele groep een prachtige mozaïek in ons sfeervolle atelier. De naam van de pasgeborene figuurzagen, of iemand van Tureluurs helpt je met het zagen van een drieluik(je) om te gaan mozaïeken.

Graag tot ziens, Yvonne en Paul.

 
Mozaïeken
3 uur €35,- p.p.
 

Baby showers zijn altijd gezellig. En om dan een leuke nagedachtenis samen met de groep te mozaïeken is dubbel feest. U kiest bijvoorbeeld uit:

  • Een grote spiegel voor op de babykamer
  • Een leuk ornament zoals een grote ooievaar.

Of iedereen in de groep mozaïekt een eigen onderwerp.

  • Een bord 26cm
  • of een schaaltje 26cm
  • of een spiegel 30x30cm
  • Daarnaast is een dienblad of een grote tapasschaal tegen meerprijs ook mogelijk.

Materiaal, koffie en thee inbegrepen. Vooraf zagen wij uw ornamenten. Voor grote onderdelen rekenen wij een meerprijs.

Aantal min  7, max. 35 personen, Meerprijs bij minder dan 10 personen, €4,50 pp.

   
`
Slaapkamerlampje ontwerpen
MEERINFO
3 uur €35,00 p.p.
 

Maak dit leuke lampje van hout. Zaag ze zelf op de figuurzaagmachientjes, bekleedt het en versier het naar keuze met verf.

Timmer en lijm uiteindelijk de deeltjes aan elkaar. Een heel gezellige workshop die straks kleur in de babykamer zal geven. Zelf gemaakt!

Prijs all-in, dus hout, elektra, ornamenten enz..

De koffie/thee/frisdranken staan voor u klaar.

Aantal min  7, max. 18 personen

Kledinghangertje ontwerpen en bouwen
3 uur € 35,- p.p.
 

We delen de groep op in twee of drie groepjes. Iedereen maakt een onderdeel voor de kleine. Alles onder professionele begeleiding.

U maakt vooraf een keuze wat u gaat maken:

  • Maak een leuke kapstok,
  • Zaag op de figuurzaagmachientjes een ooievaar en
  • Tot slot zaagt iedereen een letter van de naam van de kleine voor een leuk naamschildje

Prijs all-in, dus hout, mozaïektegels en andere materialen, koffie/thee/frisdranken. Waar mogelijk schilderen we de onderdelen, neem eigen verf mee of kies uit onze kleuren (beperkt).   Al met al belooft het een zeer gezellige dag.

Aantal: min. 7, max 11

Theelichtjes ontwerpen en bouwen
3 uur €39,50 p.p.
 

Een theelichtje op dit geboortefeestje gemaakt blijft een gezellige herinnering, zeker met alle soorten heerlijke thee van tegenwoordig. Ontwerp een theelicht van hout en bekleed dit met mozaïek.  U zaagt het hout zelf op de figuurzaagmachientjes, assembleert het theelichtje met stalen pennetjes en bekleedt het met mozaïeksteentjes.

Prijs all-in, dus hout, tegels en andere materialen, en koffie/thee/frisdranken.

Aantal min  7, max. 18 personen

Zelf een idee? Mail even!  
Arrangement: Bij iedere workshop wordt onbeperkt koffie/thee/fris geserveerd. Onze arrangementen worden verzorgd door La-Place Baarn.

Maak uw keuze uit:

1. High-tea - bestaat uit: petit-fours, luxe koekjes, chocolaatjes, bonbons e.a. koffie, thee onbeperkt. Voor de high-tea wordt extra tijd uitgetrokken. € 45,00 per 10 personen.

2. Overheerlijke hapjes: mozarellakaas op broodje, gegrillde gamba's, kip in oosterse saus, croutons met tonijn. 5 hapjes per persoon.  Prijs € 11,50 per persoon.

3. La Place assortiment diner. Maak een keuze uit het rijke assortiment van La Place Baarn; dus ook dranken, voorafje en nagerecht. Bijvoorbeeld een italiaanse pastaschotel, pizza of oosterse wokschotel. Prijs € 15,- per persoon per dienblad.

4. La Place assortiment lunch. Maak een keuze uit het rijke assortiment van La Place Baarn. Prijs € 12,50,- per persoon per dienblad.

5. Zelfs een BBQ is mogelijk. Met speciale BBQ's op elektra. De rook is minder... en we krijgen zeer lovende reacties over de smaak. 3 soorten vlees, diverse sausen, stokbrood en salade. Vegetarisch ook heerlijk! Prijs € 30,- per persoon.

Wijn - voortreffelijke koele witte en/of rode wijn. Per fles 10,-

 

Prijzen op deze pagina zijn incl. BTW.
mail oNS om een Teambuilding te boeken.

Even mailen om een geboortefeestje te boeken.